Átláthatóság növelése

Az Arcserve innovatív megoldásai segítenek a vállalatoknak garantálni rendszereik elérhetőségét és átláthatóságát, hozzájárulva a hatékony üzleti folytonossághoz. Az automatizálható IT-katasztrófavédelmi megoldás segítségével a rendszerek, alkalmazások és adatok minimális helyreállási idő alatt visszaállíthatóak.

Biztosíts nagyobb átláthatóságot!

A modern informatikai világban minden a szolgáltatásnyújtásról szól. A bonyolult infrastruktúrák sikeres kezelése és az üzemeltetés gyors helyreállításának bizonyítása kritikus fontosságú lehet egy leállás utáni helyzetben. A vállalati rendszerek elérhetősége és ezzel a nyereségesség ma már olyan metrikákhoz kapcsolódik, mint a helyreállási idő és pont (RTO/RPO).

A hagyományos adatvédelmi eszközök nehezíthetik, sőt lehetetlenné tehetik a folyamatok hatékonyságának mérését. Az Arcserve megoldást nyújt erre a kihívásra az Assured Recovery képességeivel, így az érdekelt partnerek és befektetők számára könnyedén bebizonyíthatod, hogy probléma esetén bármikor villámgyorsan helyre tud állni céged kulcsfontosságú rendszerei és adatai.

Szimulálj teljesen automatizált katasztrófavédelmi teszteket rendszereiden, alkalmazásaidon és adataidon – mindezt leállás, vagy üzleti folyamataidra lévő negatív hatás nélkül! Garantáld a rendszered elérhetőségét és nyújts részletes jelentéseket róla!

Milyen helyzetben segíthetnek
az Arcserve megoldásai?

x86 és újabb, felhő, fizikai és virtuális rendszerek esetében is

Nyilvános és privát felhős, lemezes és szalagos adattárolás esetén is

Exchange, SQL Server, SharePoint, Microsoft 365, Oracle Database, Lotus Domino és még sok más alkalmazás esetében

Fókuszban a vállalati adatvagyon biztonsága

Ajánlott Arcserve megoldásaink erre a kihívásra

Arcserve Continuous Availability

Folyamatos adatvédelem fájlszerverek és vállalati alkalmazások számára. Biztosítsd a teljes rendszer magas rendelkezésre állását a hét minden napján, a nap 24 órájában!

Arcserve UDP

Heterogén, teljes biztonsági mentési, katasztrófa-helyreállítási és integrált kiberbiztonsági szoftver felhő, virtuális és fizikai munkaterhelésekhez – beépített deduplikációval

Már menni készülsz? Várj!

Töltsd le most INGYENES
ARCSERVE SaaS Backup kiskönyvünket!

Védd meg Microsoft 365-ben és más SaaS szolgáltatónál tárolt adataidat a ransomware támadásoktól, rosszindulatú felhasználóktól, adatvesztéstől és más típusú IT-katasztrófáktól, amelyek helyrehozhatatlan károkat okozhatnak az üzletben. Tudj meg többet szolgáltatásunkról E-bookunkból.