Videótár

Szeretnél jobban elmélyedni az adatvédelmi megoldások világában? Felkeltették érdeklődésed az Arcserve díjnyertes szoftverei és eszközei? Böngéssz videótárunkban és juss naprakész tudáshoz!

Videó lejátszása

LnL Arcserve előadás - Lehet-e esélyünk mentési terv nélkül 2023-ban?

Az adatmentés és -visszaállítás kihívásairól Lunch & Learn partnernapunk kiemelt szekciójában esett szó. Nem véletlen került fókuszba, hisz az IT manapság sokféle technológiát – adatbázisok, felhős szolgáltatások, virtualizáció stb. – kezel. Mindegyik más-más módon működik és másféle védelmet igényel. A backup eszközöknek integrálnia, és többféle szinten támogatnia kell az adatforrásoknak ezt a sokszínű portfólióját. A mentési infrastruktúra állapotának, működésének megértése, kapacitásának folyamatos monitorozása, a mentési terv készítése be kell hogy épüljön az IT-stratégiába. Előadásunkban ezen témákról tudhatsz meg többet.

Videó lejátszása

DIG-IT Podcast: A ransomware támadások 93% azzal kezdte, hogy letörölte a mentést?

A DIG-IT Podcast 11. epizódjában többek közt megtudhatjuk, hogy az immutable copy úgy működik, mint a bankfiókban az időzáras széf a biztonsági szaktértő outputja pedig nem a mentési terv, még csak nem is a mentés – hanem a visszaállítási teszt. Szóba kerül, hogy mi történik, ha megsérül az ellátási láncunk, megsérülnek a bizalmi csatornák és az is, hogy kevesebbe kerül-e, ha utólag gondoskodunk a megfelelő mentési protokollok kialakításáról. Öveket bekötni, kezdünk!

Videó lejátszása

H34 Podcast: Miért fontos a mentési terv?

A H34 Podcast első epizódjában a kiberbiztonság és adatvédelem izgalmas világába kalauzolunk el. Hallottad már azt a mondást, hogy adatok az új arany? Miért mondják ezt? Hogyan védheted meg gépedet a támadásoktól? Mennyire veszélyesek a zsarolóvírusok? Mit tehetünk ellenük? Ismerd meg az Immutable copy és az Airgap titkait! Hallj olyan inspiráló történeteket, amikor a helyes mentési stratégia megmentette a napot. Vajon kkv-ként is veszélyben vagyunk? És mi a helyzet a régi szalagos mentésekkel? Mindre választ kapsz ebben az izgalmas beszélgetésben! Ne hagyd ki!

Gyakran Ismételt Kérdések, és rá a válaszaink

Kérdések, melyekre választ kaphatsz videónkból:

Már menni készülsz? Várj!

Töltsd le most INGYENES
ARCSERVE SaaS Backup kiskönyvünket!

Védd meg Microsoft 365-ben és más SaaS szolgáltatónál tárolt adataidat a ransomware támadásoktól, rosszindulatú felhasználóktól, adatvesztéstől és más típusú IT-katasztrófáktól, amelyek helyrehozhatatlan károkat okozhatnak az üzletben. Tudj meg többet szolgáltatásunkról E-bookunkból.